2014. december 13. 21:08 - Komor

Doc - Airports for music

Letöltés (mp3)

Doc egy finn ambient, elektronikus zeneszerző, aki a Musictrade-nél debütált a Sola Muusika 2005 compilation válogatás albumon. Ezt követte első albuma, a Distant Transmissions - Ambient Reflections on Bach, melyen az orosz zongoraművész, Lena Selyanina segédkezett neki. Doc második ambient albuma szintén az orosz művésznővel közösen készített anyag, címe An Island of Joy (In a Sea of Electronic Dreams); Claude Debussy vízi-zenéinek meditatív átiratait tartalmazza. Az albumot további közös lemezek követték.

A Field recordings zeneszerzési technika a stúdión kívüli terekben történő felvételekre utal. Airports for music című darabja a repülőterek rejtett tonális költészetét idézi. A felvétel a Schiphol repülőtéren, Amszterdamban készült.

http://www.last.fm/music/Doc%2B%2526%2BLena%2BSelyanina

Címkék: zene Doc
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://katapultkortars.blog.hu/api/trackback/id/tr526980775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása