2015. január 13. 17:09 - Komor

Szakállas Zsolt - Dudvák

Hol tart most a szegény vibráció?
Szemtengelyferdülést kapott a légierőtől.
Az óráját se bízná a karattyoló tengerekre…
Apró haj összenő a búzakergető hanyattfekvéssel. Nem tudom, a szertorna gyékényt fon-e, vagy kivándorol a bongások közé.
Ingatag alibik terhességi tesztje negatív, s a gázpalack alján is alig lötyög már valami. Az olasz temperamentum szélvédőért kiált, s a jó modor azt kívánja, hogy a forró tea cölibátusban éljen.
- Kérem, kerülje az átállított automaták csúszdáját, s az oktalan páriákat! - ez az üzenet várta a számítógépe monitorján. Hozzálátott hát, hogy annak rendje és módja szerint törölje a történelmi vereségeket. Betartva a csomóponti törvényt, két dolog esett csak nehezére: a tésztavakaró delíriumának, valamint a cuclik légszomjának a kezelése.
E feladatok nehézségének könnyítése érdekében a következőket cselekedte: mielőtt a sajtócirkusz teljessé vált volna, szétcincált egy megtört felhőt.
Ringbe szállt az alkonyat is, az ingatag alibik terhességi tesztjét falánkká téve.
A harapás orgazmikus ereje oltalmat kért a cölibátusban élő forró teától.
- Mikor értitek már meg, ó forró termoszok, kik rendet vágtok a kivirult kertben, hogy rabszolgahajcsár lett az ütőérből!
A szegény vibráció, sajnos értetlenül állt az események frontja előtt, ezt látszott alátámasztani az is, hogy nem akarta oknyomozó riporterként végezni…
- Mert rád esett szekrények vitorláznak elaltatott gyanakvásokon, s a Holdon ivartalan minden szaporodás! – hangzott a diktátum.
Ki versel és ki nem.
A feledés gyöngyei kiverik kezedből a látcsövet, s a jól értesült agyarak rendelkeznek minden tálalás alkalmával. Egyszóval, nincs mit megkongatni: a bokszok közötti rács csupán honvédő csepp.
Szappanfőzők habitusa csuhé és államcsínyek szólásmondásaitól zeng az egész menekülttábor.
A jó modor bizony megkívánja: felső utasításra cselekedj, indítványt terjessz be a páriákhoz, ezekhez a lelencből kivett, veszélyes kölykökhöz.
Ki tarol és ki nem.
Talán az ivartalan szaporodás és a szemtengelyferdülés, mivel a visszhang szerint amatőrök az alagsor gagyogó bordái.
- Vessetek egy pillantást az olasz temperamentumra, felőrli az ecetfákat, végrehajtva ezzel a dugócserét, mely egyik pillanatban a szögmező repülési ívének számít, a másikban pedig kitartóan gyakorolja a deportáló gyékényen a hasi felülést…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://katapultkortars.blog.hu/api/trackback/id/tr247070963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.