2015. március 28. 11:41 - Komor

Michael Chocholak - The Taste Of Metal

Michael Chocholak amerikai elektronikus és elektroakusztikus zeneszerző. Kezdetben gitárosként tevékenykedett, később újfajta hangzások kerültek érdeklődésének a középpontjába. "Nincs szükséged szájra a kommunikációhoz, nincs szükség szabályokra az alkotásban. Bármi lehet potenciális hangszer. Játsz rajta." - mondta, és ezután mindent hangszerként használt, amire csak rá tudta tenni a kezét: a gitár mellett a kompjuter, a dob és az üveg váltak főbb zenei eszközeivé. Darabjai absztrakt világokat vázolnak fel a hallgató előtt, és szürreális utazásra hívják egy olyan dimenzióba, ahol zaj és a harmónia természetesen tekeredik egymásba, egészítve ki a másikat.


Tetszik a Katapult weblap megjelenése és koncepciója, örülnék neki, ha helyet kapna itt néhány zenedarabom - írta levelében Chocholak.

http://www.last.fm/music/Michael+Chocholak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://katapultkortars.blog.hu/api/trackback/id/tr617312068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása